top of page

O nama

Feštaj.com - Najam prostora za proslave u Zagrebu.

Smješteni u srcu Zagreba, nudimo tri jedinstvena prostora koja su pažljivo dizajnirana da odgovaraju svakoj vašoj prigodi.
 

  • Vila Medveščina je skriveni dragulj Zagreba, savršen za intimne i luksuzne proslave. S nadahnućem pogledom na grad, elegantnim bazenom i mirnom okruženju Sljemenske šume, ova lokacija nudi ne samo prostor, već i iskustvo koje ostaje u srcu.
     

  • Camp Savica, kamp u prirodi, samo 5 km od Muzeja suvremene umjetnosti, nudi oazu mira s prekrasnim vrtom, šatorima i kućicom na drvetu. Njegova prostrana terasa idealna je za roštilj i opuštanje u prirodi, čineći ga savršenim izborom za one koji žele bijeg u prirodu a ostati u Zagrebu.
     

  • Gacka16 Hub je multifunkcionalna dvorana u srcu Zagreba, idealna za razne događaje od radionica, edukacija, konferencija do privatnih proslava. Moderno opremljena i prilagodljiva, Gacka16 Hub pruža besprijekoran prostor za sve vrste događaja.


Na Feštaj.com, svaki prostor govori svoju priču, a naša misija je omogućiti vam ugodan provod u prostoru koji savršeno odgovara vašim potrebama.

Naši partneri

tmc logo - grey - 100x100
gacka_logo-grey
ostinato rigore 100x100 - grey
aviokarte logo - 100x100 - grey
Gafitti shop - grey logo 100x100
bottom of page