top of page
Search

Povećana energija, Zdravlje i Pozitivne vibracije - Ispod Nule°



Dragi članovi "Ispod Nule" zajednice, uzbudljivo je vrijeme za dijeljenje našeg najnovijeg događaja koji se nedavno održao u prekrasnoj Vili Medveščina. Ovo je bio inspirirajući trenutak koji smo proveli zajedno, pod organizacijom www.festaj.com i vodstvom Daniela Skoblara. Ako ste propustili ovaj događaj, evo kratke rekapitulacije onoga što se dogodilo.


Datum i Mjesto

Ispod Nule se održao 9. prosinca 2023. godine, u jednoj od naših lokacija za najam Vili Medveščina, koja se nalazi na adresi Ulica Medveščina 45a, Zagreb (Podsljemenska Zona).

Ova lokacija pružila nam je savršen okvir za našu aktivnost.


Zdravstveni Benefiti i Pozitivna Vibracija

Jutarnja i popodnevna grupa sudionika uživala je u intenzivnim sesijama koje su uključivale vježbe disanja, saunu i hladne kupke. No, to je bilo mnogo više od običnog wellness događaja. Daniel Skoblar, podijelio je svoje duboko znanje i iskustvo o zdravstvenim prednostima izlaganja hladnoći. Sudionici su prijavili povećanu energiju, osvježavajuće osjećaje, smanjenje stresa i poboljšanu koncentraciju.

Pozitivne vibracije rasle su sve više i više kako se dan odvijao.


Galerija

Naravno, nismo zaboravili zabilježiti ove posebne trenutke. Pogledajte našu galeriju slika i videozapisa da biste doživjeli atmosferu događaja:




Ispod Nule - Zajednica Rasta

Ovaj događaj dodatno je pridonio rastu naše zajednice "Ispod Nule". Naša WhatsApp grupa igra ključnu ulogu u komunikaciji i povezivanju članova.

Ako još niste član, pridružite nam se i budite dio ove podržavajuće zajednice.


Budući Događaji

Dok se prisjećamo ovog nevjerojatnog dana, već gledamo prema budućnosti, kada planiramo organizirati slične događaje. Sljedeći događaj mogao bi nas odvesti negdje na obalu, poput Ljubača, malog mjesta pored Zadra.I to nije sve!

Vjerovali ili ne? Naša mobilnu sauna na 4 kotača dolazi s nama - ona sauna o kojoj svi pričaju, unutar Mercedes Sprintera. Da, dobro ste pročitali! :)


Zahvala Sponzorima

Na kraju ove ledene avanture i mnoštvu novih iskustava, želimo izraziti duboku zahvalnost našim sponzorima koji su podržali ovaj događaj: Daniel Skoblar , Aviokarte.hr i naravno, Festaj.com. Hvala vam svima na sudjelovanju i podršci. Ostavite svoje komentare i podijelite svoja iskustva s nama.


Veselimo se budućim događajima i nastavku zajedničkog putovanja prema zdravlju i balansu.

S ljubavlju, ekipa iz Feštaj-a!


29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page