top of page
Search

Stvaranje magičnih trenutaka - Naš put s VisitLjubac.com

Updated: Oct 11, 2023

Tko, što, i zašto? Naš put

Mi, u Feštaj.com, vjerujemo u čaroliju proslava i u moć mašte. Naša misija je pretvoriti obične trenutke u nezaboravne uspomene, i imali smo privilegiju da to postignemo upravo s jednim od naših najtoplijih projekata u suradnji s VisitLjubac.com i mladim proaktivcima, grafiterima iz kolektiva 'Ostinato Rigore'.


Svijet čuda u Kampu Ljubač

Smješten u šarmantnom okruženju kampa Ljubač, mjestu koje zrači toplinom i prirodnom ljepotom, krenuli smo na kreativno putovanje koje je donijelo osmijeh na licima djece i probudilo njihovu maštu. Ovaj slikoviti kamp pružio je savršeno platno za projekt koji je kombinirao umjetnost, zabavu i učenje.


Profesor Baltazar, Štrumpfovi i ostalo društvo - Šarena transformacija

Naš tim krenuo je u transformaciju zidova kampa u živopisnu tapiseriju avantura. Nindže Kornjače, Štrumpfovi i Profesor Baltazar i ostalo društvo oživjeli su na tim zidovima, svaki lik sudjelujući u berbi maslina, proizvodnji maslinovog ulja i dijeleći smijeh. Ovi omiljeni crtani junaci pretvorili su kamp u svijet čuda, gdje je svaki kutak imao priču za ispričati, a svaki dan priliku za otkrivanje.


Kad šefica mačka preuzme vodstvo

A sada, dopustite nam da vam otkrijemo malu tajnu o našem projektu. Dok smo marljivo radili na transformaciji kampa, naša šefica mačka, naša "CEO & Glavna Izvršna Mačka za Resurse," nadgledala je svaki korak. Hodala je među umjetničkim djelima, istraživala svaki kutak kampa i činila nas sretne i animirane svojim nespretnim pokušajima da se uključi u proces.



Kada mačka postane inspirirana maštovitošću

Sigurno vec znate, mačke su znatiželjna stvorenja. Naša šefica mačka nije mogla odoljeti čarima umjetnosti koje su okruživale kamp. Ponekad bismo je zatekli kako pažljivo promatra sliku Štrumpfova kako beru masline ili profesora Baltazara kako od istih maslina proizvodi novo, domaće Ljubač maslinovo ulje, a tijekom rada na terasi s interaktivnim igrama, postala je najveći obožavatelj našeg labirinta.


Pridružite nam se u slavlju i radosti dječjeg svijeta

U Feštaj.com, cijenimo priliku da budemo dio takvih trenutaka, gdje se slavi radost djetinjstva i budi duh čuđenja. Pozivamo vas da istražite našu paletu usluga, od planiranja događaja do umjetničkih radionica, i otkrijete kako možemo učiniti vašu sljedeću proslavu doista magičnom.


Stvarajmo uspomene zajedno

Kad se prisjetimo našeg puta s VisitLjubac.com, ispunjeni smo zahvalnošću za priliku da oživimo snove i stvorimo uspomene koje će trajati cijeli život. Pridružite nam se u slavlju čarolije djetinjstva, i nastavimo svaki trenutak činiti izvanrednim.






61 views0 comments
bottom of page